servicii foto - peste 16 ani experienta

Servicii Foto Profesionale

Executam fotografii tip pasaport, buletin, legitimatie, viza, etc, precum si printarea profesionala a fotografiilor pe hartie Kodak

Printare fotografii

Executam fotografie pe Hartie Kodak, pe suport lucios si pe suport mat

La printarea pe suport lucios, fotografia are culori vii si stralucitoare, fiind alegerea ideala pentru fotografiile realizate in vacanta, la mare, unde lumina este puternica iar culorile au contrast puternic.

La printarea pe suport mat, culorile fotografiei sunt usor estompate, dar contrastul este mult mai puternic, acest suport fiind recomandat pentru fotografiile realizate la munte, sau in conditii de lumina slaba.

servicii foto andavi

Dimensiuni standard fotografii

Dimensiunile standard ale hartiei fotografice sunt urmatoarele:

9 x 13 cm, 10 x 15 cm,13 x 18 cm, 15 x 21 cm, 18 x 24 cm, 20 x 30 cm, 30 x 40 cm

La alegerea dimensiunii potrivite pentru o fotografie, trebuie sa avem in calcul si rezolutia digitala a respectivei fotografii. Daca rezolutia este slaba, recomandarea este printarea acesteia pe un format mai mic, astfel incat poza sa aiba claritatea dorita.


Fotografii tip

Pentru diverse tipuri de acte

Fotografii tip legitimatie, buletin, pasaport, auto, atestat auto

Fotografii viza pentru SUA, China, Turcia, India, Thailanda, Canada, etc

Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de mai multe detalii privind fotografiile tip, precum si formatul acestora. Va stam la dispozitie!

modele de fotografii tip

Fotografii tip mozaic

Fotografia finala este compusa dintr-un set de 30-50 de fotografii mai mici, care prin ajustarea contrastului si a luminozitatii compun o alta fotografie mai mare.

Acest tip de fotografie va permite sa pastrati in aceeasi imagine o combinatie de amintiri, care, de asemenea, poate deveni un cadou perfect.

fotografie mozaic

Alte servicii foto

Scanarea fotografiilor - este solutia ideala pentru a pastra pe suport digital fotografiile mai vechi. Scanarea se poate executa la rezolutii diferite: 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi.

Fotografii pe suport magnetic printate pe hartie Kodak, aplicate pe un suport magetic, aceste fotografii pot fi un cadou pentru cei dragi, sau pur si simplu o metoda de a pastra mareu la indemana o fotografie care va este draga

ai nevoie de o fotografie tip sau doresti sa printezi amintirile din vacanta?

Contacteaza-ne cu incredere!

Vei beneficia de servicii foto prefesionale si de experienta de peste 16 ani in domeniu.